Bara jag!

Idag har jag haft en bara bry om sig själv dag iallafall till kl 15:00 innan barnen hämtades på dagis . 
Fortfarande krasslig men på bättringsvägen , åkte iväg och shoppade lite sen åkte jag hem till mamma och min bror och umgicks med dom några timmar bara vi. Min bror har höstlov så dom var hemma. Lunch och fika och lekte en lek som jag inte lekt sen jag själv var i 12 års åldern. Kasta gris. Kasta anka och kasta pumpa och gissa vad jag vann inte en enda gång 😂.
 
 Oscars halloween dräkt, storasyrran fick låna  👍
 
 

Lek och bus

Min förkyldning börjar äntligen att ge sig men är hes som en gås. Hoppas på att det försvinner tills lördag då ska jag nämligen ut och äta med jobbet i stan. 
Dock fortfarande hemma från jobbet. Mår bättre idag så barnen tyckte nog det var roligare att leka med sin mamma idag. En sväng på lekplatsen och resten busade vi hemma inomhus.
 
 
 
 
 
Visst är dom lika? 

Hemma dag!!

Idag har vi haft en hemmadag , jag och barnen . Lek och bus i den mån jag orkar. E man sjuk och är hemma får barnen inte vara på förskolan. 
 
 
 Dom byggde iallafall världens högsta torn

Höst förkyldning

igår började jag känna att det snart skulle bryta ut en förkyldning på mig och jajamen imorgon är jag sjuk från jobbet. Barnen är också lite halvdåliga . Saga sitter och badar och jag springer och snyter den stackars näsan stup i ett, känner mig inte speciellt vacker idag helt svullen. Linnea myser med din pappa i soffan med napp och snutte.
 
 
 
 

Öppna förskolan.

Idag är jag ledig från jobbet så barnen fick välja vad dom ville göra idag. Och dom valde öppna förskolan ( öppna skostället). Fast det var inte den vanliga öf som vi brukar vara på utan liten och stor svenska kyrkans. 
Jätte trevligt och Linnea och Saga lekte med lite allt möjligt. Sen blev det korv med bröd till lunch. Och Saga skulle vara i centrum som vanligt och alla tyckte hon var så söt. ( duktig bebis som kan gå och prata). Jaja hon är 19 mån men ser ut som 11 mån 😜. 
 
 
Min lilla prinsessa.
 
 

Min helg!

Min helg börjar idag pga av att jag endast är ledig imorgon och jobbar helg.. Efter denna jobbhelgen jobbar jag bara helg 1 gång i månaden SÅ SKÖNT! 
 
 
Idag kände jag för att köpa något roligt till barnen tycker dom var värda det som fått stå ut med att mamma jobbar så mycket hela tiden. Så köpte träklossar som är som en stad som man kan stapla på varandra. Och Saga var väl lite sådär intreserad med Linnea bara älskade det och satt minst 1 h och höll på att leka och hennes goa kommentarer ( mamma du är så snäll som köpt detta). Så himla uppskattat. Brukar inte köpa en massa men ibland så kommer jag med överaskningar.
 
 

Onsdag..

onsdag redan här och jag har jobbat dagtid. Gick jätte bra att både lämna och hämta barnen idag, sånna dagar är bra.
Idag har vart en sånn riktig trött dag för min del. Höll på att somna på g till jobbet och somnade nästan på jobbet med. Sov 15 min hemma när J kom hem från jobbet och tänkte snart sova. Hur kan man vara så trött, ett tecken på att hösten är här kanske 😜
 
 
 Saga med kronan på huvudet pessan Fia , ("Sofia den första ") .

Lämning på dagis.

man kan ju säga att det blivit ett slags bakslag nu med lämningen på mornarna. Dom första 2 månaderna gick hur bra som helst. Dom två sista dagarna har vart hemska, gråt och skrik.( Linnea har roppat mamma lämna mig inte, hjälp mamma).
Och idag var det 4 ledsna , tårfyllda ögon som tittade på sin mamma i vinkfönstret inget leende och ingen vink. Så nu sitter jag hemma ska strax åka till jobbet. Det ända jag vill är att hämta mina barn och bara krama och pussa dom hela dagen, jag hatar det här fy ! 
När ingen ser det är då MINA TÅRAR SPRUTAR!
 

Familje träff.

Idag träffade jag både pappsen , mammsen , syrran och brosan, hemma hos min mamma på en fika. Mysigt när man träffar alla inte så ofta nuförtiden . 
blev en gofika med bullar och hemmabakad äpplepaj.  
 
 
 
 
Nu sitter jag och J i soffan och tittar på tv, barnen har sovit ett bra tag . Och imorgon när J jobbar och barnen är på dagis ska jag storhandla mat. Sen till jobbet (kvällstur).

Äntligen helg

idag var det äntligen helg , man fick sova någorlunda länge . Blev bortbjudna till svärföräldrarna på middag och barnen sprang runt och busade som vanligt . Nu är vi hemma och jag har precis satt mig i soffan en stund barnen sover och jag njuter av helg och ledighet tillsammans med dom bästa.
 
 
 
 
 

Torsdag..

idag är det en sådan där riktig höst dag, regnig sådan. Barnen är lämnade på dagis vid 9 och jag lagar mat och städar förfamiljen till ikväll. Jobbar nämligen kväll och vill få allt fixat på dagen. 
Idag ska jag skriva prov för att få tillbaks vissa av mina deligeringar som gått ut för jag vart borta från jobbet så många år. Jätte nervös för har knappt hunnit plugga och böckerna glömde jag på jobbet, SMART så ska dit och plugga innan provet. Hoppas denna dagen / kvällen går fort för den är verkligen inget att ha! 
 
Mina sötnosar , mitt finaste i hela världen. 
Linneas nya mening när hon får något nytt " å snäll du är mamma". 
 

En bra dag!

Idag är en sådan dag när det känns som att det inte kan hända något dåligt, allt känns bara så bra. Morgonen har flutit på , barnen lämnade på dagis, jobbet flyter på. Då kan man inget annat än att känna sig bra. Mer sånna här dagar tack 😊. 
 
 

Måndag!

Måndag och min lediga dag från jobbet. Betyder även att jag fick vara med mina underbara tjejor hela dagen lång.. Helt underbart. 
Vi började med lite danspass i hallen. Jag står och sminkar mig och barnen dansar till musik med sina dockor det är vår tradition och dom älskart😜. 
 
 
Efter att jag äntligen hade fått in Linnea till att duscha så gick vi ut till lekplatsen vid 09 tiden.
 
 
min lilla Saga ville inte ha sina vantar på sig. Bara älskar denna bilden. Kanske en framtida studentplakat bild 😃. Haha. 
 
Saga vann iallafall som vanligt våra fajter och fick gå utan vantar.
 
Sen blev det lite cykling och bilåkning..
 
När lillasyrran äntligen har somnat för att sova middag efter lunchen blir det lite lugnare lek..
 
dagen gick iallafall i rasande fart och kl 15 kom J hem och middag lagades och nu sitter jag här i soffan ända som fortfarande är vaken. 
Tänker på att jag hellre skulle vilja vara hemma med mina hjärtan imorgon än att gå till jobbet, jobbar kväll. Nu blir det en kopp gott örtte sen sängen.
 

Äntligen hemma!

Då var man äntligen hemma efter en lång jobbhelg. Sitter i soffan och tittar hur barnen leker orkar inte göra någonting just nu bara vila.
 
 

Lördag...

Då var man uppe tidigt idag inte för att klockan har ringt utan för att min lilla busa ville gå upp precis den tiden jag väcker henne varje morgon såklart. Om några Tim är det jobbdags igen. Och barnen ska till farmor och farfar. För pappan i huset ska ha städdag på gården med dom andra grannarna. 
 
En morgonpigg tjej

Dricka själv !

Saga skulle minsann visa sin mamma att även hon kunde dricka ur glas, och jovisst vad duktig hon var. Vart tog mina små bebisar vägen? Tiden bara springer iväg..
 
 
 

Höstväder..

Nu känns det verkligen att hösten är här. Kallt, blåsigt och regnigt. Idag när jag hämtade barnen på dagis visade dom mig varsin medalj. Dom hade sprungit bamse höstloppet på sin förskola och fått fin guldmedalj. Saga berättade för mig " spjang  ätte fort spjang ". 
Linnea berättade för mig att hon var kär i en kille på sin förskola. " jag gillar Alex, jag vill pussa och krama honom, han är jätte snygg ". Det börjas tidigt. 
 
 
 

Söndag..

Idag  tog vi en lång promenad i skogen var ju så fint väder ute. Saga ville gå och hålla storasyster Linnea i handen. Så himla gulligt, så mycket kärlek.
efter en stund på stigarna blev lilla Saga trött och sov rssten av turen gott nerbäddad i sin vagn.
 
 

Kanelbullens dag!

Saga och Linnea dukar för fika.
 
 

Lördag..

idag är jag lite extra trött så bRnen fick lov att äta frukost i v-rummet till Madicken som nu är favoriten här hemma. 
 
 

Busmorgon..

saga väckte mig redan klockan 06 och sa "upp mamma". det var bara att följa med upp , en flaska godvälling och nu är det redan lek och stoj. Linnea sover fortfarande gott i MIN säng 😜. Börjar sent idag så barnen ska inte iväg till förskolan fören 9 tiden. 
 
 
 

RSS 2.0