Sista dagen..

Idag är det sista dagen i Kroatien . Imorgon tidigt åker vi hem så håller på att packa och tvätta , städa. 
Idag badade vi extra länge vid stranden och middagen åt vi på favorit restaurangen . Saga sover sen ett tag tillbaks men Linnea sitter och tittar på fotboll med mig på tv.

Sista dagen..

Idag är det sista dagen i Kroatien . Imorgon tidigt åker vi hem så håller på att packa och tvätta , städa. 
Idag badade vi extra länge vid stranden och middagen åt vi på favorit restaurangen . Saga sover sen ett tag tillbaks men Linnea sitter och tittar på fotboll med mig på tv.

Stora tjejen !

Saga är numera nästan helt blöjfri. Hon kissade förförsta gången i pottan för 3 dagarsen och har fortsatt med det sen dess inget i blöjan , bara nr 2 då. 
Tänk att hon blivit så stor vi åkte och köpte trosor till henne på direkten och hon är så stolt . Vart tog min lilla bebis vägen ... 


Stranden..

Så här ser det ut på stranden där vi badar för det mesta, absolut bästa stället med barnen, långgrunt och dom kan leka och busa. 


Vi har det bra .

Vi är kvar i Kroatien. Lite dålig uppdatering då vi lånar grannens nät går ganska segt. 
Vi badar vid stranden varje dag och äter glass och njuter förfullt. Vart på lite olika restauranger här inärheten. Här kommer lite bilder från dagarna som gått. 
 
 
 

Kroatien

I fredagskväll kom vi till Kroatien. här har vi det underbart, bara lite väl varmt. Vi har badat och vart och ätit på resturang.
 
 
 
 
 
 
 

Grillning

Igår var vi hemma hos pappa/morfar på grillning. Fick även låna en resväska till som verkligen behövs till packningen. 
Linnea och Saga hjälpte morfar att plocka jordgubbar till fikat och L sprang och åt vinbär hela tiden. 
När dom väl är hos sin morfar då gäller inte mamma längre då är det bara morfar.
 
Linnea i nya glajjorna 
 
Jordgubbs jakt
 
 jag tyckte det var lite kyligt ute så var inne och kolla film.
 
 

Milen !

Idag har vi minsann promenerat lååångt. Gick över 1 mil, barnen sov till och från. Jätte mysig promenad med mina hjärtan. 
Efter promenaden var vi värda varsin glass..
 
 
 
 

Packning!

Mitt i packningen på fredag reser vi bort i 2 veckor.  Nu är resväskorna slut så måste låna väska av mamma. Barnen leker och busar som vanligt nu är det väldigt poppis att klä ut sig. 
 
 

Sommarvik

Nyligen hemkomna från tre härliga dagar i sommarvik camping och stugby i Årjäng .
Jag och tjejorna åkte dit med några vänner , J var hemma och jobbade . 
Vi hade jätte skoj bara vädret som inte var så fint som minst hade vi 9 c men vi trotsade vädret och gav oss ut på äventyr ändå. Hoppade studsmatta, badade i poolen 22c och i sjön 20 c, lekte på piratskepp ja lite av varje, helt underbart.
Kommer lite bilder från dagarna :
 
 
 
 
 
Borta bra men hemma bäst nu ska jag sova.

Måndag.

Första semesterdagen började inte precis solig. 
Var ute med barnen en stund på förmiddagen och lekte vid en skola. Sen gick vi in hade vila framför Emil på tv. Lite sagostund och leklera, målning i målarbok. Inte lätt att aktivera dessa två barn så dom ej blir uttråkade och river hela huset . 😜. 
Imorgon ska vi iväg till backaplan bla och blir packning inför onsdagen. 
 
 
Här är barnen och deras nye kusin Lion i söndags, bara några dagar gammal . 
 

Havet !

Idag har vi varit vid havet med Tess och barnen och solat och badat hela dagen. Trotts det hände några tråkigheter så blev jag inte arg det är ju semester. 
När jag frågade Linnea vart vi hade vart och badat så svarade hon " vi badade i Kroatien ". Är ju liknande men dock ej så varmt som där.
Nu har barnen precis lagt sig och jag ska inta soffläge och se om man kan hyra någon bra film. 
 
 
 
 

sovtider

Sovtider för barnen tycker nästan jag är ett måste. Att dom går och lägger sig någorlunda samma varje kväll . Vi har mellan 19-20 men aldrig efter det. 
Då är dom utvilade dagen därpå .
Denna veckan har varit en katastrof gällande deras sovtider. ( jag tror båda har sovit på dagis och att dom struntar i hur länge barnen sover då det ändå är sista veckan innan dom lägger ner och hinner få mer tid till packning) bara min spekulation. Men blir ett h*****te här hemma när vi aviker från rutin, barnen blir väldigt trötta.
 
Något posetivt kring  läggning av barnen är att Linnea numera somnar och vaknar själv i sin säng. Har provat med ljudbok och det är väldigt uppskattat. Just nu lyssnar hon på Alfons.
 
 

RSS 2.0