Vår morgon ...

Halvkrassliga här hemma. Men ändå så man orkar pyssla och greja lite. Känns lite som förr när jag var föräldraledig . Saknar det så mycket att kunna få vara hemma och vara med mina små och greja och ta hand om hemmet , gå till öppna förskolan, promenera, gå på utflykter. Ja det passar mig bättre . 

Liten glimt av vårt nya sovrum..


Nu hinner jag iallafall ta hand om disken och städa barnens rum...


Barnen har lite filmmys i soffan med fruktstund medans jag grejjar här..

Mina finaste i hela världen...
VAB dag

Imorgon blir en dag hemma med dom små ingen av oss är kry.. Linnea somnade tidigt och Saga myser i soffan. Jag kokade precis lite te som jag hoppas ska göra mig frisk. 
Te innehåll:
Ingefära
Svart te naturell
Honung

Onsdag

Idag var sista dagen på ledigheten imorgon börjar man jobba igen.
På förmiddagen åkte vi och kollade in mammas nya lägenhet dom höll på att sätta upp lister ,håller på att bli riktigt fint . 


Efter besöket hos mamma åkte vi och lunchade på paprika och vidare till stadium där jag äntligen hittade ett par Träningsbyxor jag trivdes i. 

Mina nya tränings byxor och min nytagna piercing jag tog i naveln igår ..
Nyårsafton

Vi firade in det nya året i Gävle hos några vänner stannade några dagar och hade det jätte trevligt, tiden gick dock alldeles förfort men det gör det alltid när man har roligt ... 
Gävle

 Bestämde oss för ett par dagar sen att vi skulle ta en liten tripp till några vänner i Gävle var 4 årsen vi var uppe sisst och då låg Linnea i magen. Här ska vi hitta på massa skoj ...Här bor även en liten katt som heter skräpet . 


RSS 2.0