NAN 1

 
Saga kommer flaskmatas precis som sin storasyster fick göra med nan 1 från nestl'e. Har hur mycket mjölk som helst men hon vill inte riktigt ta bröstet. Så efter att ha kämpat med amningen i nästan två veckor har jag nu gett upp. Dessutom gick hon inte upp i vikt som hon skulle, men det gör hon nu med ersättningen och nu vet jag hur mycket hon får i sig med, känns tryggast så. Vi har även fått in riktiga bra ät rutiner redan. 
08:00 
11:00
14:00
17:00
20:00
23:00
04:00
 

Kommentarer
Postat av: maliin

Vrf nan om du har mkt mjölk. Pumpa elr vill du inte förstöra brösten?

Svar: Jag pumpar med , men får inte ut den mängden hon kräver så då blir det ersättning med.
lifeoftuvan.blogg.se

2013-03-29 @ 02:04:25
Postat av: Maria Segedi

Det är kämpigt när de inte får tag. Dominic fick inte heller tag om mina överfulla bröst men jag kämpade på i 3 veckor med att mjölka ur först och ge i flaska så han lugnade sig och sedan orkade han amma resten när bröstet blev mjukt och formbart. Sedan bara släppte allt. Den första månaden är kämpigast. Men alla gör ju som de vill. Jag hade aldrig orkat hålla på ersättning men så känner jag bara till amning också. Men hade det inte varit för mamma hade jag nog gett upp där en period med D oxå för han fick världens magknip innan jag insåg att ligga ner och amma var bäst för då rann det saktare ur bröstet. Jag är tydligt för lättammad.

Tur min höft jäklats med mig hela den här månaden, får nog sluta med p-pillrena. Man blir allt lite bebissjuk när man ser dessa bebisar överallt men nej min kropp säger stopp.

Svar: Hon får mitt bröst emellanåt med blir så fulla, och får inte riktigt ut allt lika lätt med pumpen. Men ersättning är verkligen bra.. Hade nog inte klarat mig för 100 år sen :)
lifeoftuvan.blogg.se

2013-03-30 @ 10:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0