Tidig morgon !!

Blev en tidig morgon och sen natt. Saga ville upp redan vid 06 då jag precis lyckats få Linnea att somna, mer tänder på g kanske??! Så nu sitter jag här i min Goa soffa med en kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon och tro de eller ej, Saga är fortfarande vaken. :) 
 
 
 

Barnrum...

Projekt Linneas rum är inte klart än, tycker det fortfarande ser lite naket nu. Så vart jag ute på nätet och fick en massa tips på inredning i barnrum. Hennes rum är ju inte speciellt stort så vill ha lite mer lekyta, lite roligare. Då hittade jag denna lekborgen, tänk om den funnits på min tid, så häftig. Så tänkte kanske att jag snickrar ihop en sådan själv, eller med lite hjälp av mamma och pappa kanske? :)
 
 
 
 

Utedag...

Idag är vi ute och byter bland annat däcken till vinterdäck på bilen och Linnea hjälper farmor att kratta i trädgården. Saga sitter nöjd och tittar på. Så fint väder idag, strålande solsken. Ikväll ska jag iväg på tupperrware party, kul!
 
 
 

8 månader...

Igår blev vår Saga 8 månader gammal, oj så fort tiden går... 
Saker som lilla Saga nu kan:
säga få ord som där, mamma, pappa, hej hej
åla sig bakåt
kasta sina leksaker och vill gärna att man kastar tillbaks dom så allt kan börja om, mycket uppskattad lek.
går i sin gåstol, springer i den, hittar på hyss.
sitter stadigt och leker med sina leksaker, sträcker sig efter dom, snurrar runt när hon sitter. 
Börjat äta mat med små mjuka bitar i.
 
mat schemat ser nu ut så här:
kl 08:00 välling 
sover kl 10
kl 11-12 lagad mat
kl 14-15 välling
sover vid 15
kl 17 lagad mat 
19-20 välling
 vid 20 sover hon för natten. 
äter ibland nattetid då får hon nan 2 mjölkersättning, håller på att trappa ner på de så mycket som möjligt.
 
Här är lilla Saga igår på sin 8 mån dag med sitt fina rosa rollspö hon nyss fick.
 
 
 

Dagarna som varit...

Man hinner inte blogga så mycket just nu, många lådor som ska packas upp och gardinstänger som ska hängas upp. Har precis skruvat ihop en ikea byrå tillsammans med mina tjejor. Jagat en verktygstjuv och skruvat sig i fingret. Men nu ärden uppe och står i hallen, bild kommer senare.
igår var det farsdag och det firade vi på tre olika ställen, först för pappa Johan sen för min pappa och sedan för Js pappa. 
 
 
 
 
 
Linnea fick även en "ny säng". Hon tyckte den var jätte rolig, och det var såklart kul att springa ur sängen minst 20 ggr innan läggdags. Men någongång måste vara den första:)
 
 

Slapp dag...

Idag har vi inte orkat göra mycket. Vi har lekt resturang i Linneas rum och vart och handlat mat i mataffären . Saga fick även sin allra första tandborste, inte lätt i början att veta hur man använder den, städa bordet kan man ju oxå göra :)
ikväll blir det att hyra en bra film med älsklingen och käka en massa godis...
 
 

Inflyttade!

I fredags fick vi nyckeln och flyttade in på direkten i den nya lägenheten. Jag som verkligen avskyr kartonger som står på hög började packa upp med en gång. Då upptäckte vi snart att här kan det inte vara flyttstädat. Den äldre damen som bott här hade städat själv. Så det var bara att dra fram skurhinken och börja städa. Idag hoppas vi på att mäklaren hör av sig så vi kan berätta om städningen och fråga hur vi ska gå vidare. Linneas rum blev klart igår och det var en glad tjej som knappt ville slita sig från rummet, första natten hon sov där med (första natten så långt bort från mamma 20 m längre ner) :). Nu sitter vi och äter frukost och har det supermysigt. Märkte inte ens när J gick till jobbet imorse, då sover man bra !
 
 
 
 
 
 
Tapeten i Linneas rum blev lila med fjärilar :)
 

RSS 2.0