Söndag...

Idag startade vi dagen med några timmar på bushuset bara jag och tjejorna. Sen när J kom hem från jobbet var vi ute på en lång skogspromenad ..
Lördag..

Idag har vi mest vart på språng hela dagen. Linnea var på sitt allra första barnkalas och resten av familjen åkte och shoppade och köpte bla färg till vårt sovrum. Och nu i kväll har jag och J turats om att slipa och dra loss den gamla tapeten. Inte lätt inte nu blir det soffan resten av kvällen. 

Kalas dags..

Fick bli snabblunch för lillan...


Äntligen !!

Äntligen börjar jag se lite resultat, På 6 månader med nyttigare kost, inget godis, glass osv märker jag stor skillnad. Och nu när jag är nöjd med kroppsvolymen är det dags att börja träna på gym. På måndag köper jag kort. 👌🏻 kommer bli en riktigt bra träningshöst. 
Allt i samma rum ...

Nu känns det som vi bor i en etta eller nått. Vår säng är flyttad tillfälligt till v- rummet, för vi håller på att göra iordning vårt sovrum. Och inatt kröp båda barnen upp i vår säng. Hokuspokus känns det att vi bor väldigt trångt helt plötsligt 😜. 
Saga brukar vakna några sek efter jag gått upp så hon ser nu på Barnkanalen. 

Så här ser det ut nu...
Morgonlek

Det är så skönt med helg, lördagens planer med att greja i sovrummet blir inställt en vecka pga av arbetsskada på jobbet så blir vila och ut på en långpromenad i det fina vädret. 
Barnen lagar mat till mig i deras minikök  nu på morgonen så mysigt ..
Uppe tidigt...

Jag går upp strax innan 5 varje morgon för att hinna göra mig iordning till jobbet där jag börjar 7:30. Bara det att en viss liten Saga vaknar minuter efter att jag gått upp. Och vill också upp. Vi brukar alltid ta en vällingstund vid Barnkanalen.
En tisdag...

Idag har det varit en ganska snurrig dag på jobbet många sjuka och hemma blir tyvärr resultatet ej desamma.
Efter jobbet tillbringade jag lite tid med min vän Tess. Hon och hennes kille/man grejade med bilen. Roligt hade vi och intressant att titta på hur en bil kan se ut från olika håll 😜Det är många på mitt jobb som tar fel på oss jämt, är vi verkligen så lika?

Liseberg

Idag har vi vart på Liseberg hela familjen . Kommunal hade abonnerat hela Liseberg för deras medlemmar så man fick gå in gratis , åka allt grattis och fick även matkuponger att äta och fika för. 
Vi hade en jätte trevlig dag. Den som nog tyckte det var roligast var Linnea. Hon åkte nästan allt hon fick, våghalsen.  Själv märker jag att jag börjar bli gammal när Lisebergs personalen frågar en om allt är bra efter åk i barnkarusellen. Gillar inte saker som snurrar eller går förfort 😂😜.
Olstorp ...

Idag har jag och tjejorna hälsat på mamma/mormor. Lekt en massa, ätit lunch, fikat, hoppat studsmatta , listan är lång. 
Mamma tog lite bilder på mig med inte så ofta man hamnar på bild. 

Tisdag..

Idag hade barnen sina nya mössor till dagis är ju jätte kallt på morgonen. 
Mössorna är från polarn&pyret Tunna ej fodrade.

Testade även mitt nya schampo och balsam jag fick igår från hair Bell som ska få håret att växa extra fort 👌🏻 Utedag...

Morgonen startade med att jag och en kompis åkte på barnloppis. Fyndade en del bra höstkläder till dagis och precis innan vi skulle gå såg jag en söt liten sparkcykel. L som tjatat om en sådan hela sommaren. Man lever bara en gång och den åkte ner i shoppingpåsen. Det var två överlyckliga barn man mötte när jag kom hem. Lite senare på eftermiddagen gick tjejorna och jag ut och lekte länge. Trotts regn så var det mysigt och den nya sparken och L's nya regnkläder som jag fyndat tidigare under dagen fick följa med ut . 

Ledig dag!

Idag hade jag ledigt från jobbet och tjejorna från dagis såklart. Vi startade morgonen med att åka till frisören med Saga som skulle klippa sig förförsta gången. Satt i drop in kö i 45 min och S var hela tiden jätte glad att snart var det hennes tur. När det väl var hennes tur ville hon gå hem, det sprutade krokodiltårar och fanns inget annat att göra än att gå ut och åka vidare. 
Bättre lycka nästa gång ...


Efteråt åkte vi till min syster på besök. Jag gosade såklart med lille Lion, pratade , drack kaffe ja det var trevligt.

Världens sötaste pojk ... 💕

Ljudböcker till barn

Sen några månader tillbaka har jag kört ljudbok till Linnea när hon ska somna. 
Läser såklart böcker med men alltid ljudbok efteråt och hon slappnar verkligen av och somnar så gott och sover hela natten lång. Hon vet såklart att hon kan ropa på mig om det är något  så kommer jag direkt. Olika ljudböcker som hon fastnat för och lyssnar på om igen är Nicke nyfiken, spöket laban & bamse. RSS 2.0