Lördag...

Vart inget vidare väder idag. Men gick ut en sväng till en lekplats med barnen och vidare till svärföräldrarna och vattna blommor m.m. Annars bara vart hemma och grejjat.. Imorgon ska vi eventuellt titta på en bil till. På måndag börjar allvaret och vardagsruchet är igång med jobb, dagis, träning och då behöver vi varsin bil för att få ihop ett. 
 
 Mina underbara flickor tidigare idag..
älskar er mest !!

Fredag...

Då var denna fredagen också slut. Har hunnit med mycket idag. Började med att pappa/morfar kom på morgonbesök innan barnen gick till dagis, sen iväg med J till frisören och en fika på de på ett fik inärheten där vi bor , senare storhandling av mat hem och städa hämta barn på dagis laga mat och senare landa i soffan, kolla film och nu blir det att sova för barnen vill väl upp vid 06 😃👍.
 
 
Min duktiga tjej på att pussla

Stan..

Idag har jag och J haft en mysdag i stan med shopping, promenad , restaurangbesök och café 
Strax dags att hämta barnen på dagis. 
 
 

Vardagsrutiner

Nu när vardagen är här och vi snart kommer börja jobba är det bra med lite vardagsrutiner. 
 
så här ser vår förmiddag/dag ut:
 
Alla ligger och sover. Min kl ringer 07. Har blivit jag som väckt då även mannen i huset sover som bäst 😃
som alla kan se vaknar man alltid med alla i samma säng. Dom börjar i sina vaknar i våra .
 
Sen frukost och liten lekstund så mamman också får tid att göra sig iordning, mycket viktigt!
 
 
Iväg till dagis 08:50.  

En dag i det gröna..

Idag har jag och J vart iväg till slottskogen hela förmiddagen. Tittat på djur och natur och fikat precis vid vattnet och vi hade såklart vädret med oss på vår sida 👍😃. 
Barnen var på dagis, vart lite tomt utan dom. Helt plötsligt hade man bara sig själv att ta hand om. kändes konstigt men är nog en vanesak. Kommer bli mycket utan dom nu när jobbet sätter fart. Mina små prinsessor tänk om man kunde välja då hade jag valt vara hemma på heltid med mina små. 
 
 

Olstorp..

Idag tog vi en tur till mamma/mormor och hälsade på. Blev bjudna på stor fika med tårta kaffe bullar alldeles förmycket för den som försöker gå ner några hekto 😜. Morbror Oscar var hemma med och busade med flickorna . Min lille lillebror 💕
 
 
 

Lika !

 
syskonlika..
 
 

Godnatt saga.

Varje kväll har jag och Linnea godnatt läsning sedan somnar hon gott numera själv i sin säng.
( ca 1 v sen, - mamma jag vill sova i min säng själv, inte gunga mig mera mamma. Puss godnatt ) . Så somnar hon själv, vad hände med min bebis.
ikväll var Saga med på kvällsläsningen, gick väl sådär att hon ville ha hela boken för sig själv.. De där att dela med sig existerar inte hos henne än 😂.
 
myshörnan flyttad efter ommöbleringen i Sagas rum, blev bara så bra .. 

Fredag!!

Dagen har rusat förbi. Barnen var halvdag på dagis idag helt utan mig. Hade gått hur bra som helst. vart lite tomt här hemma utan busungarna. 
Nu tittar vi på turbo och barnen äter fredagsmys ( tablett ask). 
 
 

Nytt in!

 
 
 
Till Saga.

Inskolning dag 3

Idag är det 3e dagen inskolning. Imorgon är det tänkt att de ska gå själva halva dagen. De har krokarna bervid varandra sötisarna :)
 
 
En en själv är ju helt slut efter bara första timmarna. Det tar på krafterna att gå på förskolan även för mammor 😊
 

Utelek..

Idag är det utelek hela dagen. De små barnen sover och de större leker. Själv sitter jag och tittar på och fryser och är hungrig. En potatis och en köttbit 2x2 cm är ej mycket 😜.
 
 
 
 

Glass!!

Tidigare idag frågade Saga om det fanns glassss på dagis, då sa fröken nej det har vi inte. Då säger Linnea - mamma har glass hemma haha. Så det fick bli glass till efterrätt idag fast det inte är lördag. 
Barn är för goa ibland 😃
 
 

Skorpionen!

Nu är det sovstund på skorpionen. Saga somnade med en gång och Linnea är ute på gården och leker med sina kompisar. Hittills går allt bra 👍.
 
 

Inskolningsdagen

Idag var det inte barnen som vaknade först utan jag, tillomed innan klockan ringde. Det är nämligen Sagas första förskoledag idag. Tänk att min lilla bebis som hon alltid kommer vara nu är så stor och börjar på dagis. 
Tur att hon har sin storasyster som har lovat mamma att ta hand om lillsyrran 😜.
Linnea sa häromdagen -Nea passa dig på dagis Saga. Visst dom fajtas mycket, men kärleken är ändå störst. Detta kommer gå så bra 💕
 
 

Utby 💕

Då hann vi iväg en sväng till pappa/morfar. Fick hemmaodlade gurkor så nu ska här göras saltgurka i dagarna. Barnen fick rida häst med. Min gamla gunghäst jag hade när jag var liten, kul! Tror Saga hann med 5 st gifflar med😜. 
 
Nu sitter vi i bilen påväg hem, fixa sig och traska upp till svärisarna på middag.
 
 

Söndag...

Då vart det söndag igen och en regnig sådan. 
Linnea bygger tågbana, Saga sover middag och jag har lite småtråkigt. Senare ikväll blir det iväg till svärföräldrarna på middag.
 
 
 

Liseberg!

Igår kväll var vi iväg till Liseberg en sväng med barnen. Blev väldigt populärt med både kaninerna och åka karuseller. 
 
 
 
 
 

Kalas.

Igår var vi iväg till barnens kusin på 4 års kalas. Blev bjudna på matpaj, tårta och kakor.
 
 
just nu sitter vi i bilen påväg till Liseberg . Linnea är så glad, sådan lycka. "Jag ska träffa ninena mamma". 

Linnea Vera

 
 
Idag blir min lilla prinsessa 2,5 år. 
Världens bästa och snällaste stora syster håller alltid koll på lillasyrran.
ordförrådet är verkligen stort nu kan allt !
Gillar dans och musik och prinsessor.
Bästa idolen nu är Sofia den första (pessan Fia ).
Blöjfri sen 3 v tillbaks. 
90 cm lång . 12 kg tung. 

Långa dagen..

Idag har det verkligen känts som en lååång dag. Blev väckt av en busa redan vid 06. Sen blev det en sväng till öppna förskolan som öppnade idag.  Senare ut igen till svärföräldrarna där man fick present (fyllde för 1 v sen).  Hem laga mat , städa lite, ja dagen har gått i ett. Sitter nu i soffan och bara vilar, J är och hjälper sin syster flytta.
 
bilder från öf tidigare idag...
 
 

Söndag..

Nu är vi äntligen hemma igen, började med att hela familjen åkte på en förkyldning när vi kom hem, så vi har bara vilat några dagar och nu är vi bättre. Idag åkte vi och hälsade på släkt vi inte sett på 1 månad, bl.a. min syster och senare hem till mamma/mormor.
Min syster och hennes kille har precis flyttat till en helt nybyggd lägenhet så var där och hälsade på. Sååå fint, tillomed havsutsikt 😊
 
 
 
 

Tisdag..

Internet här är verkligen svårt att få tag på... ibland kan man låna grannens men inte ofta det funkar..
Här är det verkligen blandat väder för ca 1 vecka sen blåste det så mycket och var så stora vågor så det skvätte upp på strandpromenaden...
 
 
Jag har tillomed hunnit bli ett år äldre, 27 år i fredags. Firades med familjen med ett besök i staden Trogir med födelsedagsglass och lite shopping. senare hade J och L bakat en jätte god tårta till mig och paket fick man med. Avslutade kvällen med en promenad till ett mysigt ute café med hammock.
 
 
 
Denna veckan är det strålande sol och vi badat och solar varje dag.. Linnea har fått en massa kompisar men förstår inte varför dom ej svarar tillbaks så hon förstår. Pratar såklart svenska och dom kroatiska. Men när man är barn går det ändå :) Nu är kl snart 10 och vi ska strax bege oss ner till stranden och bada !
 

RSS 2.0