Lördag

Iförmiddags åkte vi hem till mamma/mormor och hälsade på. Vi åt lunch fikade hoppade studsmatta, städade bilarna och mycket mer. 
Nu är vi hemma , J är hemma från jobbet och snart ska vi få lite gäster. 

Söndag

Igår var en riktigt utedag.
På förmiddagen tog vi en cykeltur och på em. Tog vi bilen längre in i Torslanda och promenerade i skogen på ett ställe jag aldrig varit på. 


Lördag

I lördags var vi hem till pappa / morfar på eftermiddagen. Barnen blev såklart helt överlyckliga när jag berättade vart vi skulle. Hos pappa fikade vi, tittade på gamla videofilmer på mig och min syster och så lekte vi massor i trädgården. Linnea gillade vinbärsbuskarna hon.Äntligen helg

Detta veckan har jag haft det tufft på jobbet. Har verkligen sett framemot helgen. Vi börjar dagen med lite morgonlek i barnens rum. 
Tuffa brudar...


Det var två coolingar jag lämnade på dagis imorse. 
Och Saga som numera har slutat med blöja dagtid och bara har nattblöja.
när J hämtade dom idag hade läraren sagt att Saga inte kissar på deras bestämda kisstider dom har med alla barnen. Att S hade vart jätte arg och bestämd och gått på toa när hon kände för det och inte alls när fröken ville.
Tro f*** de hon vet väl när hon är nördig och säger till, vem kan kissa och bajsa på beställning bara för att det är rutintid. Helt rätt av Saga stolt mamma att hon vågade säga ifrån. Ska allt ta ett snack med dom imorgon .Måndag

Igår var jag mammaledig för barnen hade studiedag så åkte hem till mamma och träffade syrran och hennes familj och så kom pappa dit. Hade jätte trevligt, plus fint väder på de. 
Sen var det extra mysigt med bebisgos lille Lion. 

Kantareller

Igår var vi hos svärföräldrarna och fick kantareller, stekte direkt när vi kon hem och gjorde goda kantarell mackor. 
Saga och Linnea tyckte det var kul att hjälpa till och borsta dom. 

Fredag

Då var det äntligen fredag och jag får vara tillsammans med min familj. 
Kan ju bara säga att jag är ganska besviken på barnens nya förskola.
 L kommer hem med bajskorvar som har suttit fast i rumpan i flera timmar. Och Saga som numera är blöjfri och kissar på pottan sen mitten på juli. Har bara kissat i blöjan hela dagen på dagis. När jag frågar varför hon inte kissat på pottan säger hon vet inte, dessutom var hon genomblöt och kall om kläderna när jag kom. Detta är inte ok?! När jag frågar läraren hur dagen har varit med alla mina vanliga frågor hur gick nattningen , maten , toabesök osv .Ja då får man bara bra till svar. 
Jag bara önska det kunde fungera flyta på .. Om det inte blir bättre byter vi förskola snart . Ledsen man blir. Man vill ju bara att ens barn ska ha det bra.


Nu på kvällen blev det lite filmmys, behövdes verkligen efter denna .Dagis på morgonen !

Idag lämnade jag barnen vid 7 på morgonen på deras vanliga avd sagoträdet. I vanliga fall lämnas dom på en "morgonavdelning" iväntan på att få komma till sin. Men tycker det har varit så krångligt och otydligt där så kändes tryggare för mig och bsrnen att gå direkt till sagoträdet. Barnen skrek och hängde i mitt ben ville ej att jag skulle gå hoppas det blir bättre när dom lär känna alla lite mer. 
Kulturkalaset

Igår kväll efter jobbet åkte jag in och träffade min kompis Nina för några timmar tillsammans på Kulturkalaset. 
Mycket trevligt med langos , ölmingel, och avslutade med bugg och dansbandsmusik. En mycket lyckad kväll. Morgonstress!

Inte hunnit skriva på några dagar haft fullt upp. Men idag tar jag mig en liten tid på morgonen. 
Månarna är väldigt stressiga nu när dagis och jobb startat. Barnen har bytt förskola och går nu en bit bort så jag måste köra dom dit dessutom lämna på en morgonavd. Med olika fröknar varje dag och varje dag är det någon ny som jag ej har träffat. Sedan vidare mot jobbet där det är massor med vägarbeten. Skynda skynda så man hinner få någon plats på pendeln annars är det kört finns ont om p-platser vid mitt jobb. Mitt mål är iallafall att vi ska komma iväg tidigare så man slipper stressen. Liseberg

Idag har vi vart på Liseberg och åkt massa roliga karuseller och lekt hos kaninerna. Linnea lurade med mig på massa läskiga åk och några mindre läskiga som passade mig bättre. Saga sov större delen i vagnen och J pratade med sin kompis m. Fam som också var med. En rolig dag helt enkelt 👌🏻. 


Inskolning

Idag var första dagen på barnens nya förskola, jag var med och J är med resten av veckan. Kan ju säga att det tar på krafterna att skola in. 😜😁.
Barnen var jätte duktiga kommer nog gå  bra. 
Var inte så mycket barn denna veckan så lite mjukstart för mina. 
Linnea gick och soppade hela gården och Saga vattnade blommor , ordning och reda på mina barn.


Sommardag...

Igår var en riktigt fin sommardag. Vi startade dagen med besök hos doktorn jag och Linnea. Hon skulle ta lite prover, kissprov för att utreda varför hon jämt har ont i benen och magen. Hon var så duktig första gången hon tog stick i armen och inte ett pip, tydligen var hon den lungnare ungen dom hade haft där så hon fick massor av små leksaker

Senare åkte vi till barnens kusiner och efter de till svärföräldrarna på lite grillning
Kättilsröd 4h gård

Idag har vi varit på 4h gården tillsammans med några vänner. Barnen gillade mest att titta på kaninerna , det regnade till och från hela tiden så tog ej så många bilder. 


Min dag!!

Idag var det min 28e födelsedag och den har jag tillbringat med dom bästa . Fina presenter , middag och tårta och fika hemma hos mamma. Ja dagen kunde inte blivit bättre. Tack alla som firat och grattat mig idag. 
RSS 2.0