Vägrar acceptera !

Nu är det snart sommar och dags för bikinin att åka på igen , hade häromdagen en diskussion på jobbet hur kroppen blir efter man fött barn , att man bara får acceptera sin "nya" kropp och gilla läget .  
Men bara för att jag fött barn och gått och burit på dom i 9 mån betyder det inte att jag måste se ut som en säck potatis resten av livet. Den diskussionen gjorde mig ännu mer taggad att ta tag i min träning på allvar. innan våran utlandsresa ska jag få bort alla mamma kilorna och bli snygg i bikini och självklart kommer jag uppdatera här på bloggen hur det går. 
Resan är tuff men har gett mig f*n på att det ska gå. 
 
detta är bilder hur jag ser ut idag..
 
 
 

Regndag..

sommar? tycker jag verkligen inte det är än.
Saga sover och jag och Linnea sitter i hennes rum och målar teckningar . Ge oss lite värme och sol så man kan säga att de är sommar . 
Senare ska vi till svärföräldrarna på middag. 
 
 
 
 

Vid havet.

Idag hämtade jag bsrnen lite tidigare det var dags för dagis årliga sommarfest vid havet. Alla barnen sjung och efteråt blev det picknick och en massa lek. 
Nu sover dom gott i sina sängar.
 
 
 

Lördag..

Igår lördag var jag och tjejorna hemma hos mamma/mormor och hälsade på medans pappa J var på jobbet. 
Hjälpte mamma att montera upp hennes nya bubble spa. Hann tyvärr ej bubbla men hoppas på fint väder till morsdag då hoppar jag i :). 
 
 
 
 
 

Leka !

Idag har jag skickat in J i köket att fixa middagen , och själv leker jag med mina barn. Dom leker så fint när jag är med och tycker det är jätte roligt . Idag blev det lego duplo. 
 
 

Utby !

Idag har vi vart och hälsat på pappa/morfar , blev bjudna på mat och fika. Saga & Linnea lekte med mitt gamla dockhus (lundby). Och pappa/morfar och L gjorde båthattar.
 
 

Torsdag ..

röddag betyder ledighet för mig numera skönt! 
Vaknade med fruktansvärd huvudvärk som följt mig hela dagen och nu ligger jag med feber :(.
trotts det har jag inte spenderat min dag med att inte göra någonting utan imorse var vi och handlade hela familjen och senare grejade vi på balkongen och satte ut utemöbler m.m.
Åt en god helgmiddag och avslutade med lite kex och ost när bsrnen somnade vid 20.
Imorgon väntar det jobb igen. 
 
en liten mus
 

Vårruset !

Ikväll sprang jag vårruset med några vänner, mycket roligt. Trots förkyldning, huvudvärk och helt otränad lyckades jag få en tid på ca 25 min (5km).  Detta gör mig bara mer taggad tills nästa år och då ska jag träna innan. Efter springrundan blev det picknick . En underbar kväll med goa folk kunde inte bli bättre. 
Nu är maten strax färdig i ungnen för matlåda till imorgon. Sen blir det att sova.
 
 
 

Kalas.

Igår var det dags för kalas igen. Denna gången barnens kompisar som fyllde år så var där på kalas , mycket trevligt . 
 
 

Mitt i veckan!

Igår morse vaknade Linnea lite varm , gav henne lite flytande alvedon och hon piggnade till. Iväg till dagis med barnen och jag kunde verkligen inte släppa L på jobbet om jag gjort rätt som lämnat henne eller om jag skulle hållt henne hemma. Hann med en massa roliga saker på jobbet ja verkligen roliga bästa jobbet jag haft .
 
 
Kl 2 ringer dom från pyret och säger att L har feber och att jag får komma. Urs kände mig verkligen jätte dum åker på direkten och hämtar dom på kvällen är febern borta .
idag var det istället Sagas tur hoppas hennes feber är borta imon .
 
Linnea leker med pippihuset..
 

At work !

Mitt nya jobb har verkligen tagit upp den mesta av tiden. Men det är bara roligt , betyder att det mesta ligger lite och vilar blir lite bortglömt men blir nog bättre när jag kommit in i arbetet och inte tänker på det 24/7 👌🏻. Mestadels av tiden är man faktigst på sitt jobb. Då viktigt att man trivs.
Nu är jag påväg hem till mina älsklingar...
 

Kalas..

Då har vi firat min bror som blivit 12 år! 
Tårta kakor kaffe och trevligt sällskap.
 
 
 

Kalas dax !

Nu drar vi iväg på kalas till min bror som blir 12 år. Bara Saga som ville fastna på bild💕
 
 
 

RSS 2.0