Vårväder...

Och så äntligen kom vi ut efter 3 veckor sjuka endast inomhus. Skönt med lite vårväder med 7 grader ute och fågelkvitter och så är det fredag underbart ! Senare blir det fredagshandling och tårtbakning till kalaset imorgon. 

 

 


Nyklippt

Igår klippte Linnea sig hos frisören förförsta gången hon var så duktig att hon fick en klubba av frisören efteråt:) 
nu är hon finfin till kalaset på lördag. 
 
 
 

Och det vände igen...

Har vart tyst några dagar på bloggen, nämligen så att när Linnea precis blev frisk så var det Sagas tur. Hög feber med förkylning och hosta . Började i lördags så hoppas på bättringsvägen nu. På lördag är det kalas för tjejorna och då vill vi vara friska allihop . Senare ska jag och L iväg på shoppingrunda bl.a. Handla inför kalaset och sen kanske något till J som fyller imorgon. 
 
 
Min lilla sjukling igår kväll ...
 
 

Torsdag...

Vilken vecka det har varit. Förkylning , öroninflammation , hosta, bihåleinflammation. Nu är det äntligen påväg till det bättre. Tar verkligen på krafterna att vara sjuk och ta hand om sjuka barn. Jag känner mig helt frisk men äter fortfarande Kåvepenin och Linnea får panodil för sitt öra och feber. Satt ju på akuten med L i 2 tim igår kväll. 
 
En Linnea inte alls så kry igår på akuten.
 
Piggare tjej idag, målar vi i målarboken.
 
Saga fick delad banan förförsta gången till fruktstunden. ( innan fick hon fruktpure). 

Lilla krypet :)

Nu kryper hon! Jag har länge sett framemot denna dagen då Saga skulle ta sina första krypsteg. Allt blir så mycket lättare för både henne och mig. Att ta sig fram dit man vill, busa inne i syrrans rum, hänga efter mamma över allt helt själv. Och jag slipper bära runt överallt :) 
så nu har hon fått in kryprekniken och tar sig fram helt utmärkt här hemma :)
 
 
 

Påbättringsvägen

Nu känner jag mig iallafall bättre , Linnea är med bättre. Idag provade vi på att leka med play dooh som Linnea fick i present och hon tyckte det var roligt. Blir nog en vecka med endast inomhuslek så vi laddar upp batterierna för nästa vecka och hoppas på att bli friska. 
 
 
Lilla Saga ställer sig upp mot möbler förfullt nu, bara stå, stå, stå :)
 

Sjukstuga...

Hos oss är det riktig sjukstuga, i fredags när jag vaknade var det precis som om någon klubbat till mig rätt i skallen, det visade sig att jag hade fått en kraftig bihåleinflammation , i lör åkte jag till akuten och fick tack och lov medicin. Har vart helt borta hela helgen, och igår var det Linneas tur feber och hosta , får se vem som är näst på tur . ( vabbruari månad! ). fick bli film dag idag. 
 
Linnea tittar på prinsessfilm, klart hon oxå är en liten prinsessa :)

Linnea 2-åringen

Nu har vi en 2- åring här hemma. Linnea firades från tidig morgon till sen kväll fick minst 10 presenter av oss, man fyller bara 1 gång om året och den dagen ska vara speciell och helt fantastisk. Till frukost blev det smoothie lunch korv och till middag kebabpizza, detta valde Linnea alldeles själv :). Tårta bakades det så klart med( tusenfotingtårta). Farmor , farfar kusiner och faster kom på tårtfika och ännu mer paket öppnades. Riktiga kalaset blir 1 mars som firas tillsammans med Saga. 
Det var en nöjd 2-åring som somnade gott i sängen prick 20:00 .
 
 
 

Hemmadag idag!

Hemma och inomhus dag idag. Tvättat min jacka som fortfarande inte torkat, plus att vagnen är i bilen som J har till jobbet. Vaknade imorse och kände mig inte så kry, förkyld och ont i halsen så en hemma dag passar alldeles utmärkt idag. 
Sen ca 1 vecka sen är det fart på lilla Saga här hemma. Hon har äntligen fått in tekniken att ta sig fram. Och det gör hon med att åla sig eller hasa sig fram på rumpan och fort går det, rätt som det är , är hon bakom ryggen på en.. Där mamma är där är Saga hehe :)
 
 
 

Bushuset...

I helgen som vart var vi iväg till bushuset som ligger precis här där vi bor, ett lite mindre lekland för barn men helt lagom till mina två små.. Dom tyckte det var super kul och vi kommer gå dit många gånger till. Sen har vi vart på språng hela veckan som varit, alltid något varje dag och imorgon ska vi iväg till bvc på 10månaders kontroll med Saga redan 08:45 puh må barnen sova inatt! Efter blir det att gå till liten och stor en öppnaförskola som ligger inärheten. Och senare på kvällen blir det så klart fredagsmys med allt gott som man längtat efter hela veckan
( godis,choklad,glass, vin ). 
 
 
 
 

Nya sängen...

För några dagarsen fick Linnea en "stor" säng och hon är så stolt. Ingen liten bebis längre. Gamla sängen ställde vi i vårt sovrum och höjde upp till max ifall barnen kommer till oss får dom sova i den, och det funkar kanon och jag får även lite extra plats att sova på :)
 
Linneas säng
 
Sängen i vårt sovrum ...
 

RSS 2.0