När man har för bråttom !

 
När man har förbrottom kan det lätt hända en olycka och det var precis vad som hände mig igår morse påväg till jobbet. 
Hela morgonen var stressig vi kom iväg sent till dagis , tanklampan lös i bilen och jag visste att jag hade bråttom iväg för att komma itid.
När barnen väl hade lämnats på dagis satte jag mig i bilen och körde iväg i all stress lite fortare än vad jag skulle och med mobilen i handen för att leta upp koden. 
Sen sa det PaNg och kracH!!!
Jag körde rätt in i en trottoarkant från sidan och bilen ställde sig på 2 däck , livet passerade i revy men jag hade änglavakt den ramlade tillbaks på alla 4 däck med en smäll och däcken var det bara skrot av kvar. Men jag klarade mig oskadd och bilen behöver en reäl undersökning . 
Och vad har jag lärt mig av detta. 
Håll alltid hastigheten och greja aldrig med mobilen när man kör , man vet aldrig vad som kan hända. Livet kan ändras på bara några sekunder.
 Är glad att jag klarat mig men nästa gång kanske jag inte har sådan tur.
Bild från kyrkan ... 

Lite smått panik!

Igår kväll när L skulle ta på sig sin pyjamas såg jag att hon hade utslag på ryggen ca 8 st samlade nästan på samma ställe. Första tanken som slog mig var vattkoppor ! Dom kliade och L var ledsen. Jag googlade och ju mer jag sökte ju mer lät det som vattkoppor.
Därför höll vi henne hemma från förskolan idag för att avvakta och se om det blev fler osv . Bsrnen var hemma med J medans jag var på jobbet jätte orolig för L och googlade massa olika saker. 
 
 
Nu tror jag inte det är vattkoppor för dom håller på att försvinna och L har ej ont mer. Men vad tusan var det hon fick? Kanske bett av något kryp . L är väl skrubbad alla sängkläder bytta och tvättade. Småkryp är något jag verkligen inte gillar. 
 
Mina underbara barn...
 

Hisingsparken

idag har vi varit på en liten utflykt till Hisingsparken , lekt på lekplatserna där och vart på 4h gården . Linnea var rädd för alla djuren så hon satt på Js axlar. Saga däremot var modig och sprang runt själv överallt. 
 
 
 
 
 

Hur bra som helst!

Som rubriken lyder, jag har det hur bra som helst på mitt nya jobb. Trivs så bra just nu. Personalen och deltagarna är jätte trevliga. 
Långa arbetsdagar gör att jag är kortare tid hemma (7-17 borta hemifrån ). Men det gör att J får vara mer med barnen och det tycker jag är nyttigt . Bara det att hushållssysslorna sköter sig inte själva så de får man väl försöka ta på helgen. Hemma är jag varje helg numera.
 
en liten bild från jobbet ..
 

Tisdag..

Idag var andra dagen på mitt nya jobb, börjar hänga med lite mer i arbetet nu. Imorgon är det dag 3  ska bli spännande . 
Barnen lämnas och hämtas typ samma tid varje dag. Idag fick dom titta på Madicken medans jag lagade middagen.
Dagarna på förskolan blir lite längre men jag är mer utvilad med dagtidsjobb. 
 
 

Lördag..

Idag vaknade vi och det var strålande sol med 10 grader ute så vi tog en långpromenad i skogen gick ca 1 mil sedan blev det lite fika hos barnens farmor och farfar .
 
 
Vid 3 tiden åkte vi hem till pappa/ morfar och grillade. Bsrnen lekte inne och ute och hittade mitt gamla dockhus jag hade som liten det blev såklart väldigt populärt. 
 
 
 

Avslut

Igår var min sista dag på jobbet på måndag byter jag till mitt nya jobb. Så hade lite avslut med kaffe och tårta och så fick jag presenter. Vi pratade minnen, skrattade och grät har ju ändå jobbat där i ca 8 år. just nu känns det konstigt för jag är mittemellan mitt gamla och det nya som jag inte vet någonting om. I ingenmansland ända till på måndag. Nervöst men spännande .
 
 
 
 
 

Vår måndag..

idag har jag haft en härlig måndag hemma med mina tjejor. 
Åkte in till stan i förmiddags och träffade Tess , köpte pensionspresent till en jobbakompis och tog en fika. Linnea mumsade i sig en god kaka och Saga sov gott i vagnen. 
Senare kom pappa / morfar hit och hälsade på en sväng. Barnen somnade gott vid 19 tiden. 
Imorgon är det jobbdag igen och sista veckan på mitt jobb innan det nya börjar nästa vecka 👍🏻.
 
Linnea och Tess .
 
Igår när jag kom hem från jobbet höll det på att rivas en vägg.. Resultatet blev bara så bra.
 
 

Fin besök

Igår fick vi finbesök av min kompis och hennes barn och vi hade lite mini kalas hemma för att dom ej kunde komma när S och L fyllde sisst . 
Vi var inomhus för vädret var inte någorlunda bra. 
 
Sötnosarna 
fina tårtan barnen gjorde själva..
Finaste tjejorna ..

Våren !

Nu är våren äntligen här. Fåglarna börjar redan kvittra 04 och det luktar verkligen vår när man kommer utanför dörren på morgonen . 
Barnen inviger sina nya skal / vårjackor från kaxs  och när man kommer till jobbet på morgonen står det vitsippor på bordet. Solen strålar och inte ett moln så långt ögat kan nå. Äntligen vår!
 
Mina små älsklingar, de bästa som finns.
 

Annandag påsk

sista påskdagen, vi som hade fullbokat hela påsken och fick avboka rubbet! Med en Linnea som fortfarande kunde smitta vågade vi inte träffa någonannan än min mamma som ej är så känslig mot sånt därt. Så vi åkte hem till henne och grillade, blev en super mysig lugn dag och kväll. 
 
 
2 busfrön som vart sjuka hela helgen röjde runt hemma hos mamma/mormor som aldrig förr.. 

Påskdagen

och i söndags var det Sagas tur, fast inte magsjuka utan feber och helt slö. Hon fick sova hela dagen och varva med alvedon lilla stackaren. 
Linnea som nu var helt frisk och återställd från gårdagens spyfloder ville hitta på något. " jag har tråkigt mamma". Då gick vi ut på en långgrunda med vagnen jag och hon. J var hemma med Saga. 
Gick samma runda som jag och S hade gått dagen innan. Och in på gården till deras nya förskola till hösten. Linnea blev "kär" och ville inte gå hem eller vidare bara vara kvar och leka länge. " jag vill börja här nu mamma på sagoträdet " 😜👍. 
 
 
 
 
 
 

Påskafton!!

Natten till påskafton vaknar L och kräks vid 04 byts jag och J av så jag får sova lite. S är pigg och kry men stackars Linnea har fått magsjuka får ej behålla nått. Hemsk dag och natt, tvättmaskinen går i ett! Fick boka av hela helgens aktiviteter med folk. 
Jag och Saga tog en sväng med vagnen så hon kunde sova middag. 
gick förbi deras nya förskola dom ska byta till i höst. Stor gård perfekt! 
 
 
 
L fortsätter att må kasst. Mamma / mormor kommer förbi och lämnar påskägg och även bsrnens farmor. Tvätt byta kläder in i duschen hela dagen och kvällen. Helt utslagna somnar vi tidigt puh vilken påsk. 

Långfredagen!!

Vi har under påsk haft magsjuka i omgångar så börjar på långfredagen.. 
Jag jobbade kom hem åkte och handlade påskmat med familjen , kvällen var bra . Barnen fick sina påskägg av oss. Kvällsmys med film på kvällen . 
 
 
 
 

Mitten på veckan

Då var det mitten på veckan onsdag.. Bara två dagar kvar tills min påskhelg börjar ( jobbar långfredagen). Idag efter förskolan har barnen bara busat runt och även busat med sin mamma, jag har skrattat mycket. Linnea är så rolig och när hon märker att hennes mamma skrattar så drar hon till med något mer så man skrattar ännu mer. Ja ett gott skratt förlänger livet sägs det väl. 
 
Bilder på mina tokiga barn 
Skinksallad till middag...
 
Mina underbara 
 

RSS 2.0