Jobba jobba ...

Igår var det inte så många som jobbade på mitt jobb men på något sätt var det den tuffaste och tröttaste dagen, kanske för att man visste att det är så många lediga. 
här står jag i köket på jobbet och packar Snö !!

Igår när Linnea vaknade roppade hon MAMMA det är SNÖ ute. Tog på mig glasögonen och tittade ut javisst det var snö ute men regnade oxå så vi tog på oss ytterkläder och gick ut innan frukost och åkte pulka, gjorde snöänglar och byggde en snögubbe som barnen döpte till Olof . 
Juldagen

I fredags var vi hemma hos pappa och firade honom på hans födelsedag, åt god mat och fikade hade jätte trevligt. 
Bild 1 - 2014 Bild 2 - 2015

God jul 🎄

Igår firade vi julafton med min släkt hemma hos oss förförsta gången, det var roligt . Och tomten kom på besök med såklart.. 
Julafton i bilder...Nu är vi på väg till pappa/ morfar och ska fira honom för han fyller år. 


Dagen före julafton...

Idag var min första semesterdag och tjejorna var såklart hemma med mig. Vi startade dagen med en mysig frukost och sen åkte vi iväg och köpte dom sista julklapparna och handlade lite på Hemköp. Så himla mycket folk överallt , många som är ute i sista stund. Nu ikväll är det såklart uppesittarkväll med Bingolotto och barnens julstrumpor hänger fint på varsin dörr, imorgon ligger det lite morgonklappar i dom. Och vi ska i år fira julafton hemma hos oss så blir mycket att stå i imorgon. Ska bli den bästa julafton . Vill såklart att barnen ska tycka den är magisk och mysig . God jul 🎄⛄️

Vår julgran..

Igår var jag och tjejerna iväg och köpte julgran och tillbehör. 
Hej alla läsare ...

Hej Alla läsare..
Nu har jag inte skrivit på ett tag men ni är några trogna följare som fortfarande är inne varje dag och några som undrar om jag lagt ner bloggandet. 
Blogglusten har inte varit så stor på det senaste men hade tänkt börja skriva lite igen. RSS 2.0