Torsdag

Idag hade vi lite ärenden varstans. När allt var klart åkte vi till slottskogen en sväng. Barnen tyckte det var så roligt , tittade på alla djur promenerade och avslutade med plikta.
 
 
Ikvälk har Linnea bakat goda bullar , för imorgon ska vi på picknick. 
 
 

Dagarna som gått...

Här hemma har det inte vart något högt tempo direkt. Alla fyra är lite små krasliga med förkyldning och hosta. Så mest vart hemma och tagit det lungt. Linnea skickade jag iväg till förskolan trotts näsan rann som en kran, men det hade gått bra hon sov en stund där och jag en stund hemma. hoppas man blir bättre framåt helgen.
bjuder på två bilder första från igår då L ville köra S hela vägen hem från förskolan. 
 
 
Och idag blev det hallonsmoothie till en trött och febrig tjej.
 
 

Sätra brunn.

I fredags morse åkte vi till sala och sätrabrunn för att fira Johans morfar som fyllde 80år. 
med en bilfärd på ca 7 h. gick rätt bra med barnen ändå, när den ena sov var den andra vaken. Väl frame vid 3 tiden fick vi bo i stugor i sätra brunn. 
 
 
 
 
 
Allt var jätte bra, satt uppe länge och tjötade , åt tårta och hade trevligt. J's släkt på mammans sida bor där och systern med barn och farmor& farfar till våra barn bodde i stugorna med.
 På natten när det var dags att sova gick det inge vidare för mig, fick knappt någon luft, ögonen helt variga och ansiktet uppsvullet och nös konstant , dunkande huvudvärk , jag hade fått en allergi chock eller vad man ska säga. tål nämligen varken , damm, kvalster eller mögel och där fanns lite av varje. 
lördagen började inte bra om man säger så, kalaset skulle börja vid 13 och det var bara att bita ihop mellan nysattacker och så fortsatte det hela dagen och under middagen på restaurangen med så blev inte så mycket kort tagna och jag var inte så social heller sprang fram och tillbaks . 
 
 
 
 
J's moster fixade in oss på hotellet inärheten där jag duschade av mig och det kändes genast bättre. Senare på kvällen blev det paj och ost hemma hos henne , väldigt trevligt. 
 
Hotell rummet- familjerum.
 
 
På kvällen...
 
 
 
Nu nu sitter vi i bilen påväg hem och vi stannade precis för en bensträckare ..

Sommar fint...

Sommarfint på balkongen... Fick ett fint bord av mina föräldrar i tidig födelsedagspresent. Sen blev det en sväng till blomsterlandet med. Nu är det mysigt där ute.
 
 
 
 

Måndag...

Mina barn är alltid så morgonpigga och då är det lek och bus på direkten som gäller. En själv har gått på halvfart sen igår morse. Var på 30års fest i lördags. Men man får ta sig i kragen och försöka på som vanligt , återhämtar väl mig snart. 
Strax blir det en sväng till mataffären och sen till en lekplats. 
 
Bilder er från i lördags...
Överst vår present ölkorg endast svensk öl, blev uppskattat av en ölälskare..
 
Bilder på bArnen från imorse. alltid full fart på dessa två små liven...
 
 
 

Just nu..

Leker vi på en lekplats , man hinner med mycket på en dag när man går upp tidigt...
 
 
Innan dess var vi iväg till barnens farmor på hennes jobb där hon serverar mat så linnea fick sig lite hon med 👍😃.
 
 
Sen vaknade saga och vart sugen på nått att äta. Hittade dessa miniskorpor i affären, för bebisar på språng..
 
 
 
Sen en blir det hem och sätta på kaffe och vänta in pappan i huset. Idag blir det gottemiddag..
 
trevlig helg!
 

Gummistövlar på!

Igår gick barnen runt i gummistövlar här hemma trotts det var strålande sol. 
Saga fick nämligen nya stövlar och dom ville hon såklart ha på , Linnea satte på sig sina med så sprang dom runt och sa att det regnar :). 
 
 

Tisdag...

Idag blev det öppna för mig och Sagan.
När J kom hem från jobbet stack jag iväg och köpte hemligt material till 30 års present. Ska nämligen på 30 års fest till helgen. Köpte även lite paket till vårt lilla namnsdagsbarn Linnea. 
"Teet teet" roppade hon när jag kom tillbaka hem, ja det är ju inte varje dag man har namnsdag . 
 
 
När mamman är borta klättrar barnet alldeles för högt upp 😂👍. Saga passar i vanlig ordning på att hitta på bus när mamma inte är hemma. 
Fick denna fina bild på mob när jag var iväg och shoppade...( Linnea roppar på pappa saga välter lampan) redig storasyrra som håller koll :)
 

Bästa vänner!

Linnea frågar när ska Saga vakna, Nea tråkigt. Så hör hon Saga och då springer hon fort in till hennes rum och då blir det massa med kramar och pussar. Båda rusar in i v-rummet, jagar varandra skrattar och leker ja dom är bästa vänner fina systrarna. 
 
 
 
Linnea sitter och matar Saga med bröd :)

Onsdag...

Denna morgon vakna jag innan klockan ringde
( händer aldrig). Promenerade iväg med Linnea till dagis sen tog jag och Saga bussen till bvc, dags för 18 mån vaccinet. Hon fick det nu för vi ska utomlands i sommar då hon blir 18 mån. 
vägde 10,4 kg nu vår lilla knubbis och kortis 74 cm lång 💕. 
 
Efter sprutan hade mamma lovat blåbärsmoothie 
 
Vi tar bussen idag när det regnat, annars brukar vi promenera mycket.

Kalas söndag...

Maj månad är verkligen en kalasig månad , kalas nr 3 för mig redan denna månaden firades hos min kompis för hennes två söner 1 och 3 år. Mycket trevligt med fika tårta och mycket trevligt folk . Barnen sprang runt och lekte med andra barn och busade och fiskade fiskdamm. Saga var som fastklistrad på sin mamma (mig) hela kalaset förutom när hon fick klemmis i fiskdammspåsen. 
 
 
 

Lördag.

Imorse var jag lite rastlös, ville hitta på något men j kände sig inte helt bra så fick ta en promenad själv med barnen här hemma istället gick mer än 1 mil och var borta i 3 tim, barnen sov vartannat i vagnen. Hur skönt väder som helst. Nu blir det strax filmmys när barnen somnat, imorgon väntar ännu ett kalas. Maj en riktig kalas månad :) 
 
 
 
 

Kalas dax!

Idag har vi vart på kalas till världens bästa blivande 11 åring , min lillebror. Fick god tårta med tillbehör och träffade en del av släkten med. 
Barnen tog såklart uppmärksamheten till sig och njöt riktigt mycket att få vara i centrum. Nu sitter vi i bilen på g hem och ikväll blir det filmmys . 
 
 

Lego duplo

Detta hus har saga byggt själv. Dom lär sig så fort i denna åldern så roligt att se allt nytt dom lär sig den ena veckan är ej den andra lik.
 
 

RSS 2.0