Hej vinterland!

Imorse när vi vaknade var det massa massa snö ute. Direkt efter frukosten gick vi ut och lekte 2h . Sen blev det lite lunch och sovstund för Saga medans Linnea tittade på Madicken . 
Sedan ännu mer lek. Imorgon väntar jobb hela dagen lång. 
 
 
 
 

Vab

idag är jag hemma med mina flickor . Igår kväll började Saga få ont o magen, slutade med att hon kräktes ner hela Johan , soffan , golvet på 7 ställen , 3 pyjamaser , mig 3 ggr. var ingen rolig kväll / natt för lilla Saga. Idag mår hon bättre och har busat och lekt hela dagen. Och jag har städat och tvättat bort alla spyor. Blä hoppas vi andra klarar oss undan . 
 
 
 
 

Kalas backen.

Heter den pulka backen vi åkte i igår. var hem till pappa och han har en stor äng en bit bort som är backig och kallas kalasbacken . Både Linnea och Saga åkte tyckte det var roligt. Sen blev det lite lek på lekplatsen med och fika på de inomhus . 👍 
 
 
 
 

Snö..

Mycket snö har vi fått här iallafall. Idag har vi vart och kollat på när min bror spelat hockey match . Det tyckte speciellt Linnea var roligt så nu vill hon spela hockey och åka skridskor. 
Vi börjar med skridskor så får vi se vart det slutar 😂.  Sen har vi hunnit med att leka lite i snön med. 
 
 
Mina 💕 

Frost

idag är det verkligen kallt. Var är jag? Jo i bilen och väntar på att den ska bli varm. Något fel på motorvärmaren som vägrade starta så får sitta i bilen och vänta och komma JÄTTE sent till jobbet. Barnen är redan lämnade på förskolan. 
Så i väntans tider skriver jag ett litet inlägg så här på morgon kvisten . 
Igår var vi på öppna igen, Linnea fick en ny kompis Wilma och hennes mamma heter samma  som jag lite kul. 
 
Saga leker busigt 
Här har vi prinsessan Estelle 😉

Öppna förskolan

Idag har vi vart på " öppna skostället" Linnea och Saga ville så gärna de. 
Längesen vi var där så var skoj. 
 
 

Jobb jobb jobb

Nu känner jag att det räcker med jobbandet, jobbat så mycket och knappt vart hemma med familjen mycket alls. I februari kommer jag gå ner i procent och barnen kommer få ha sin mamma mer hemma då kommer dom gå max 2 ggr i veckan på dagis bara. Längtar efter dom varje sekund jag jobbar , tänker på dom hela tiden. 
Fick en bild av J på barnen idag, alltid fulla av bus. Hur dom kom upp är ett mysterium.
 
 

Fredag..

Fredag igen då men för mig är inte jobbveckan slut, jobbar hela helgen. 
Linnea har snöat in sig på princessor, vill klä ut sig till princessa hela tiden. När jag frågar henne vad hon heter då säger hon " jag är prinsessan Estelle ". 
När jag frågar vad hon önskar sig i 3 års present säger hon " en rosa cykel ". 
Så lite ledtrådar har man allt fått vad hon vill hålla på med 😜. 
 
Linnea tittar på Frost. Hur söt får man bli, bara älskar hennes långa lockiga hår 💕

Lekbubblan

Kom precis hem, idag har vi träffat Nina och hennes barn på en fika/lekstund på café lekbubblan . Café och lekrum, helt perfekt. Och jag som är lchfare hade oxå tur för finns lchf alternativ. 10 av 10 Poäng från mig. 
Blir fler besök dit..
 
 

En busa.

Idag ville Saga verkligen inte följa med sin mamma hem, tog på henne 3 ggr och hon tog av sig overallen och mössan hela tiden, sprang och gömde sig, busa runt. Överdriver inte tog ca 1h från att jag kom dit som vi kom därifrån. Min stora Linnea var däremot duktig idag.
 
 
Busan leker i sitt kök..
 
 
 
 
 

Söndag

Sista dagen på veckan, imorgon är det jobb och dagis igen, alla ska upp tidigt, stormen börjar avta. Barnen sover nu gott i sina sängar.
Idag var vi och hälsade på pappa/morfar en stund på en fika, Linnea ville så gärna träffa sin morfar . Första hon kom på när jag frågade 👍.
Gjorde även ett försök till inbakad fläta i L lugg , blev ganska bra. ( barn sitter gärna inte stilla ).
 
 
 

Storm.

Idag hade vi 2 vildingar här hemma. Stormen Egon utanför dörra, klass 2 varning. 
Vad gör vi? Jo vi går ut och springer av barnen, höll på att flyga bort. Gick till svärföräldrarna lagom hem nu ikväll hade egon blivit värre, aldrig känt sådan kraftig vind i ansiktet tidigare gjorde riktigt ont, motvind hade vi med och Saga skrek hela vägen hem. 
Nu sitter vi säkert hemma och sätter inte foten utanför förens Egon dragit sin kos. 
 
Barnen hos famo & faffa.

Dag 2.

Andra dagen i rad jag och tjejorna är hemma själva. Bus stod på schemat idag. Vi lekte kurragömma och L tyckte det var super kul. En tå kom iklämm under kvällen. Lite slagsmål mellan L & S och sedan massa pussar på de. 
Saga har slutat sova middag och somnade gott på 3 min sov 1 h vaknade , jag la mig hos henne och hon somnade om sover fortfarande och håller alla 👍 för att det ska fortsätta så hela natten 😜. 
Imorgon väntar jobb och dagis så blir upp tidigt .
 
 
 

Onsdag..

Imorse var vi på Ikea och shoppade lite nya saker vi behövde som tvättkorg, påslakan , handukar osv.
Nu ikväll har jag och barnen busat och lekt en massa själva för pappa J är på jobbet. 
Hoppas det går bra med nattning ikväll bara. Brukar vara svårt att få dom i säng ivanliga fall.
 
legolek i Linneas rum.
 
 

På besök

idag kände vi för att åka och hälsa på mamma/mormor en sväng, där var även min lillebror , morbror Oscar som barnen gillar jätte mycket. Dom lekte och vi kunde ta en kopp kaffe i lugn och tjöta. 
 
 

Pigg unge

Ja idag har Saga inte sovit något på dagen men sover fortfarande inte , har verkligen provat med allt och hon bara busar runt , tar av sig pyjamasen . Hennes syster har snart sovit 2 h. 
Bara hon sover kl 21 för då kommer en bra film på tv. 
 
 

Storm..

Här är det stormväder klass 2 varning men det har inte hållt oss borta har handlat i förmiddags och vid tre tiden var vi och hälsade på min syster och Simon. Längesen vi var där nu dom har fått det så fint . 
Saga och Linnea röjde runt som vanligt mina små busar. 
 
 
 

Gott nytt år!

Nyår firades hos svärföräldrarna med J flickorna och j's föräldrar samt hans mormor och morfar, trevligt god mat trevligt sällskap. Bara det att jag åkt på bihåleinflammation så mådde inget bra alls. Kändes som att hela huvudet skulle sprängas som en raket 😂. Men det var bara att hålla minnen och fira in det nya året tillsammans med nära och kära och så fort Apoteket öppnat var jag där och nu känns det bättre. 
Nu väntar ett nytt spännande år  får se vad det har att bjuda på. 
 
 
 

RSS 2.0