Lördag...

Idag blev jag väckt tidigt av barnen, åt en mysig helgfrukost tillsammans och Saga busade som vanligt . 

Senare blev det en promenad och båda små somnade gott i vagnen. 
Senare ikväll ska jag iväg till Liseberg är halloweenöppet iår. 


Måndag = ledig dag

Idag hade barnen ledigt från förskolan så då passade vi på att göra massa kul grejer. Vi gick ut till lekplatsen på f.mEfter lunch kom syrran och lille Lion och hälsade på..Senare på e.m åkte vi till mitt jobb en sväng och tittade lite...
Söndags middag

Idag var vi hemma hos pappa på söndagsmiddag, mycket trevligt blev kycklinggryta med wook. 
Min syster och söte Lion kom dit med pratade och skrattade, lika roligt som vanligt . 


Mosters lille prins så mycket kärlek till denna killen..

Kakmonstret är i farten ...

I baksätet påväg hem jag och Linnea tar massa kort...


Helg update !

Helgen rusar fram i rasande fart. Igår hade vi fredagsmys i vanlig ordning och när barnen hade lagt sig kokade jag te på sprängticka. Tydligen massa bra saker i de. Så ska dricka det lite då och då. Fick av en på jobbet. 


Min lilla bus älskar sova så..

Lördagen startade med mysig helgfrukost tidigt. Efter frukost busade barnen mitt på köksbordet och dansade. 

Senare åkte vi iväg på loppis med några vänner men det var inget att ha så åkte hem till dom istället. 

Saga och katten simba som inte fick vara ifred alls under vårt besök 😜.


Innan läggdags senare hemma lekte vi med byggklossar i trä från Jaba Wood mycket poppis dom ville inte sluta..Inte riktigt haft tid...

Som rubriken lyder har jag inte riktigt haft tid att blogga , ska ge det ett försök igen. Mår bra när jag får prata av mig lite här... 

Vi startar med fredag... 
After work med bästa arbetskollegorna på en pub i Gbg, åt god mat , slutade med karaoke och dans och lite alkoholhaltiga drycker på det. Mycket trevlig kväll. 


Lördagen var man inte lika pigg så fick bli lugna lekar med barnen lite inne och lite ute... J var iväg och tittade på golv till sovrummet men hittade inget. Blir till att sova ute i v-rummet minst 1 v till.Söndagen tillbringade jag i Ullared - gekås med vänner. Blev en del shopping och slutade med att det flög ur saker ur min vagn precis innan kassan som det alltid gör då jag tror saker är onödiga jag plockat på mig hehe ...
mest barngrejer... Där är vagnen bara halvfull lagom till lunchpausen.
lite fika några timmar senare...


Ett halloween konstverk jag gjort inköpt på gekås...

Måndag... Tillbaks på jobbet men ack så ont i halsen , känns som någon tryckt ner en gås... Måndagar är en av mina träningsdagar men blev till att åka hem och vila upp sig inför morgondagen . Lite ingefärate och halstabletter från Apoteket och jag hoppas vara på fötterna igen imorgon.,,

Nu blir det strax sängen ...

Förskolan..

När jag kom och skulle hämta mina små hjärtan på förskolan idag såg jag direkt att allt inte var som vanligt. L stod och lekte helt själv ute på gården, händer aldrig annars. 
Jag går fram och säger "hej gumman mamma har kommit". Då tittar hon på mig med ledsna ögon och jag ser att hela ansiktet är rivet och på vissa ställen är det ljupa klösmärken. Jag går direkt fram till ansvarig fröken och frågar vad som hänt min dotter som svar får jag att något barn vart på henne men mer vet hon ej då dom ej kan ha koll på alla barn. 
När jag sedan pratar med L så berättar hon att det var en kille som klöst henne och försökt slita av henne håret och det var inte första gången. 
Som mamma blir jag väldigt ledsen man vill ju att ens barn ska vara trygga på förskolan medans man är på jobbet. Är sådant här verkligen ok?? Några min senare ser jag pojken som slagit och skadat min dotter gå hem med sin mamma. Jag bet ihop men nästa gång kommer jag nog ej göra det. 
Lördag...

I lördags åkte jag och tjejorna hem till mamma/mormor och hälsade på. Stannade hela förmiddagen. Jag fick såklart med mig något hem från hennes garderob som vanligt 😜👏🏾. Och barnen  fick galonvantar servis till deras kök och en massa dockkläder från tiden då jag var liten. 
Hemleverans

I tisdags beställde jag mat på nätet, första gången någonsin fick hem leveransen idag. Varför har jag inte testat på detta innan? Är ju hur bra som helst. 
Man slipper flera timmars storhandling med en massa andra människor som trängs för att det är fredag eller bb , löning ect. Och man sparar tid, tid som jag hellre har med familjen mina små prinsessor. Kommer definitivt göra om detta nästa vecka . Tummen upp 

Dessutom kunde man följa matbilen via nätet och när den var beräknad att komma. 


Favorit

Sagas nya favoriter här hemma är hennes maileg kaniner m tillbehör. Dom heter Lisa allihop 😊. Så när samlingen blivit lite större tänkte jag bygga ett kanin krypin till dom. 

Ont om tid..

Det kan man lungt säga att vi har på morgonen. Min Linnea älskar att sova länge på morgonen och går upp efter jag sagt till 10 ggr eller mer. Sen är det inte bara att gå upp och iväg. Hon vill bli fixad i håret och det måste vara på hennes sätt 😜. Min lilla prinsessa har det bra på morgonen hon . 

Så här söt var hon igår...RSS 2.0