Långa tisdag !

Imorse var det dags för tjejornas första dagisdag på ca 2 veckor. Jag började jobba redan 07 så dom var där först av alla . Linnea hade bara gått och lagt sig och sov så gott i 30 min, hon som aldrig sover middag annars. Och ikväll somnade dom på 3 sek vid 19 tiden och sover fortfarande.. Det tar på krafterna att gå till förskolan .
Och åter igen fick jag beröm av en förskolelärare hur duktiga vi är med barnen och vilket bra jobb vi gör "för det är ju väldigt tätt mellan barnen , och ni är så duktiga och dom kan så mycket". Man vet ju inte riktigt vad man ska svara tillbaks så ler lite generat och säger tack vad roligt att du tycker de 😜. 
 
 
 
Kolla in den här trötta tjejen och här var klockan bara 17 ..
Min söta lilla "bebis". för det var precis det en mamma som skulle hämta sitt barn trodde att Sags var. "typ duktig bebis som kan gå". Hon är 18 månader och har inte riktigt fått igång hårväxten än 😊😜. Tänk vad lite hår på huvudet kan göra . 

Bushuset !

Nu har vi hållt våra barn inomhus i mer än 1 vecka pga av feber och förkyldning. Så idag tyckte jag dom var värda något extra roligt så vi packade ihop oss tidigt imorse och åkte buss till bushuset för lite lek och bus. Väldigt uppskattat av barnen och mamma 😊😜. 
Imorgon är det förskola igen efter nästan 2 v hemma. Gissa om dom längtar. Dock längtar jag ej tillbaks till jobbet men men. 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

fredag och hemmadag med mina små. Var bara iväg en sväng till mvc för recept på p-piller. 
Man märker att barnen håller på att bli friska iallafall dom bråkar med varandra stup i ett. 
 
Imorse runt 8 tiden...
Kom en skur när vi vart iväg förut..
Nu leks det med playdo förfullt..
 

Bara det bästa är bra nog !

I vinter ska dom ha det allra bästa. Ullkläder 100% merinoull . Har köpt lite då och då för billigt kan jag inte påstå att de är, men när mina barn går på förskolan och dom är ute mycket vill jag ej att dom ska frysa utan ha varma gosiga kläder på sig till vintern. Och nu är det inga underställ som ska vara under andra kläder utan är tänkt att ha bara som de är och då vill man såklart ha något lite finare än bara en färg . Samlingen  kommer fortsätta växa här hemma och i vinter har dom förhoppningsvis en hel ullgarderob hemma 😊. 
 
Här är lite merinoull till Sags som  damp ner i lådan igår. Tröja från name it & byxor från papfar.

Mys

 
Sitter och myser med lilla Saga som inte kan sova... När jag jobbat hela dagen har hon saknat mig extra mycket 
 

Tidig morgon


Bara jag som är uppe och ska iväg till jobbet . Nu i natt fick även Linnea hög feber. Så det blir panodil och spray för dom när de vaknar. 
Nu är det runt 0 grader ute, då är det verkligen gott med parkeringsvärmare i bilen 😜. 

Mina hjärtan 💕


    Barnen ritar i målarboken jag köpt.

Sjukstuga

Här är det sjukstuga. Barnen har feber och Saga är jätte förkyld samt hosta och slemm. Rena mardrömmen . Stackars liten och stackars hennes mamma som måste upp och jobba imon 😜.
Idag har dom vart hemma med J. 


Hemmadag!


Barnen fick en hemmadag idag pga att Saga fortfarande har hög feber. Tänder på g? Vi vet ej men hoppas den försvinner snart. Själv är jag på jobbet till 21 ikväll ... 

Måndag...

började redan igår med att Saga fick hög feber och snorig. Så idag blev barnen hemma med mig. Ett besök på bvc först stod på schemat nu är vi bara hemma och myser. 
Vi klär alltid på oss odentligt för rätt årstid. Men det hjälps ju inte när det flyger baciller från andra barn som ej klätt sig rätt rakt på mina barn så då åker dom på förkyldning ändå. Det är inte lätt de där. När J kommer hem i eftermiddag är det min tur att åka till jobbet.
 
Bild fungerar fortfarande ej, tyvärr jobbar på att få det fixat snarast! 

Utby <3

Nu har vi precis ätit gott grillat, mums. Strax blir det kaffe.
På g hit i bilen hände en liten olycka. Saga kräktes ner hela sig och sin bilstol så allt är tvättat och håller på att torka utomhus på pappas klähängare. Hon mår nu bra så måste vart något som fasnat i halsen på henne.
Lite bilder från dagen som gått :
 
Mina små myser ihop i Linneas säng..
Sagan äter danonino helt själv..
Innan förmiddags promenaden idag..
Barnen gungar hos pappa/morfar..
Anledningen till att det ej går att ladda upp bilder är nog den nya uppdateringen som jag laddade ner till min mobil och ipad. så pappa var snäll och lånade sin dator en stund :)
 

I bilen...

Nu är vi påväg till pappa/morfar. Tyvärr så fungerar det ej att lägga upp bilder för mig har massor men dem vill ej ladda:(


Fredag...

en hel jobbvecka har gått och nu sitter man i soffan med kvällens fredagsmys med sambon framför tvn. Barnen sover gott i sina sängar. Känns som att jag kommer göra detsamma snart, att man kan bli så trött.
imorgon blir det hem till pappa på grillning, mysigt!
 
 
 

Torsdag...

Känns verkligen att det är torsdag idag. man är trött och väntar bara på helgen. Tiden går långsamt och längtar tills jag får komma hem till familjen. 
 
 

Tidiga dagar..

Denna veckan jobbar jag dagtid så blir tidigt att stiga upp för mig och flickorna. Min kl ringer redan 05 och barnen väcker jag 05:45 , iväg till förskolan 30 min senare. sen är det otroligt skönt  att komma hem tidigt:) 
 
 

Trött

Denna lilla pärlan höll hela huset vakna mer än halva natten, vaknade sen 06 pigg och glad . Mitt lilla hjärta man kan ju inte bli arg när man ser denna gullungen...
 
Precis så här glad var hon 06 imorse , full av bus 😜😊😘💕 ( bild ej tagen idag )

Måndag...

Idag var det ledig måndag, så får jag äntligen vara med det finaste jag har hela dagen lång...
 
dessa tröjor är bara så söta , kommer från lindex;)
 
idag var vi och lekte på olika lekplatser i området mycket uppskattat av barnen.. 
Senare ska vi äntligen få skriva på kontrakt på en till P-plats :)
 
 

Saga Vilda

Så här glad blev min prinsessa när hon fick paket av mamma på 18 månaders dagen .
Nu sover nallen tillsammans med Saga i sängen.
 

Jobb helg!!

Mitt första helgpass på tre år. Man var ju lagom trött imorse. Men några koppar kaffe på de så blir det nog bra. 
Påtal om något helt annat blir mitt lilla busfrö Saga 18 månader idag. Så blir en liten överraskningpresent till henne ikväll. 😜
 
Morgon trött som jag är kör jag nästan i sömnen till jobbet 😊
 

Dagiskläder- Hemmakläder

Hemmakläder eller dagiskläder fanns inte när Linnea bara gick 15 tim/v förr. Utan vi satte på henne kläder kunde vara fina , vita eller en fin blus.
Men sen Saga började vet jag inte vad som hände. Dom kommer hem skitna, mat på hela kläderna,sand i håret i blöjan tillomed och Saga har använt alla sina extrakläder så får hem en hel påse varje dag och tar med nya extrakläder varje dag. Linneas alla leggings har gått sönder i rumpan alla nya, stora hål.
Så nu får dom ha dagiskläder på förskolan( skit fula, ej matchande) och Hemmakläder hemma
( fina kläder som jag ej vill ska bli förstörda.)
Har ingen bild just nu men ska ta sen när jag hämtar barnen på hur dom ser ut. Fruktansvärt tycker jag. Dom är inga vildingar iallafall inte hemma, rena och fina och leker fint. Så man börjar ju undra vad dom gör på dagis om dagarna igentligen.
 

Onsdagen...

Igår var jag ledig då passade vi på att gå till öppna förskolan som barnen verkligen älskar. Senare hade vi bara mysdag hemma. 
 
 
Rutchkanan var poppis. Åkte nog minst 20 ggr i rad 😊 

Godmorgon..

Idag är jag ledig från jobbet och det betyder att barnen är lediga från förskolan. äntligen får jag vara med mina små hela dagen lång precis som förr 💕.
på schemat idag står:
cellprov tagning
promenad
öppna förskolan 
 
Min duktiga Linnea har sovit 3 hela nätter i sin säng, ivanligafall har hon kommit till oss mitt i natten men inte nu stora tjejen.

Tid...

Idag börjar jag kl 15. Så åkte hem till mamma på landet och tvättade bilen. Tog hela 2 timmar ska det bli rent får det ta tid. För har verkligen just mycket tid idag.
Och när jag just har "tid" så saknar jag mina små hjärtan som är på förskolan. Saknar dom något så enormt mycket att det är nära till gråt. Tänk vad tiden bara springer iväg, åren bara rusar. 
För ett år sedan bodde vi i stugan hos mamma tills vi skulle få tillträde till vår lägenhet. Linnea var 1 år och Saga var bara en liten bebis. 
Saknar den tiden då jag fick vara med mina barn hela dagarna långa. 
DET ÄR JOBBIGT NU! 
 
 
 
Stugan vi bodde i.
 
Bilen blir ren och fin...
 
 

Bad hair day !

Vaknade och var så trött så där när man bara vill stoppa kudden över huvudet och sova vidare, dumma väckarklocka 😜. 
trött som man är tar man det bekvämaste idag. Torrschampo och en go kopp kaffe sen ska barnen till förskolan. Hej måndag!
 
 
 

Mycket plats !!

Nu är vi ute och kör i vår nya bil vw passat. Anledningen till att vi bytt är för att barnen ska få mer plats . Vill att dom åker bakåtvänt många år till och dom får verkligen bra med plats och bagaget är gigantiskt prefekt för oss ! :)
saga och Linnea fick byta bilstol , vill helst ha Saga fram. Best sikt i sidospegeln med britax stolen fram. 
 
 
 

Indian sommar

Nu är det tydligen indian sommar kallas så. Brittsommar som jag trodde är i oktober för då har Britt namnsdag :) Idag har vi iallafall monterat in våra bilbarnstolar i nya bilen som vi köpt ( bild kommer imorgon). Tog hela tre timmar innan vi fick ordning på de hela.. Efter det blev vi bjudna på middag hos svärföräldrarna och vart kvar hela kvällen. Barnen sprang nakna i trädgården och busade , riktigt sommarväder idag "indian sommar". 
 
 
 
 

Morgonpigga

Mina barn är morgonpigga på helgen fast trötta på morgonen på vardagar . Idag ville dom upp redan klockan 06 så jag fick snällt följa med upp, tur man gick och la sig tidigt igår. 
Sitter med min kaffekopp och funderar vad vi ska hitta på idag tro.
 
 

Kvälls pass!!

Idag jobbar jag kväll . Barnen lämnade på dagis vid 9 tiden. Maten fixad för kvällen och huset städat. Men guuud vad jag längtar efter mina små pluttar. Linnea frågade tidigare idag (mamma varför måste du jobba) åh hade gjort vad som helst för att få vara med mina barn hela dagarna detta är pain i hjärtat ! 
 
 

Onsdag...

Idag var det min tur att hämta barnen på dagis och Saga hade som vanligt smutsat och blöt ner alla sina extra kläder så fick bli bad för barnen ikväll. Nu tittar vi på Barbie då alla är extra trötta.. Snart blir det kvällsvälling och isäng.
 
 

Kvällsmys

Nu är det kvällsmys med min Linnea. Fick höra att hon älskar mig mest i hela världen och saknat och väntat på mig hela dagen. Det värmer i hjärtat. 
 
 

Godmorgon.

Barnen lämnade på dagis och jag precis anlänt till jobbet. Kan säga att det var riktigt jobbigt att ta sig upp idag för mig och flickorna men vi hann iallafall . Nu väntar en jobbdag tillsammans med min goda vän Therese ska bli kul.
 
Barnen lämnade på dagis. Deras fönster man ser..
Morgon selfie i bilen på g...

Första jobbdagen.

Då sitter man i bilen på väg till sin första jobbdag på ca 3 år. Lite nervöst men ändå spännande.
jobbar ända till 20 ikväll så J får hämta och natta barnen. 
 
Berättar senare hur det gick... 

RSS 2.0