Svamprisotto

 
1/2 gul lök
4 färska champinjoner
1/2 dl grötris
2 dl saltfri buljong eller bara vatten
1 msk rapsolja
1 tsk riven parmensan
 
Finnhacka lök och svamp. Stek på svag värme i kastrull. Häll på ris och buljong eller vatten. Låt koka upp, svag värmeca 15 min. Ska bli en klibbig röra. Strö över ost. Servera. 
 
 
En av Linneas favo rätter...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha såååååå go! :D

Svar: Ja, blev badet direkt efter maten. Någon gång måste man lära sig att äta själv och roligast är ju att äta med händerna och mata håret lite med :)
lifeoftuvan.blogg.se

2013-04-23 @ 22:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0