Bvc x2 + en härlig vårpromenad.

Idag hade vi tid för lilla Saga på bvc för 2 månaders kontroll. Vår "lilla" bebis väger nu 5,5 kg och är 57,5 cm lång, vår korta knubbiga lilla prinsessa. När vi ändå var där frågade jag lite om vaccination när man åker utomlands med så liten bebis, så Saga ska vaccineras första gången om ca 1 månad. Men Linnea skulle göra det vid 18 månader, alltså i augusti, men eftersom vi ska utomlands i sommar och det finns mycket mässlingen nu så fick hon sprutan idag. Sprutan som tas vid 18 månader är skydd mot mässlingen, påssjukan och rödahund. Sjuksköterskan frågade linnea vill du ha en spruta idag och hon svarade glatt ja. Nästa gång hon frågar henne något lär hon springa åt andra hållet :)
 
Efter besöket gick vi ut på en härlig långpromenad och Linnea plockade blommor i skogen. Bomma bomma roppar hon, blommor över allt ;) Så härligt när dom första riktiga orden kommer.
 
 
 
 
På kvällen åkte jag och mamma/mormor iväg och köpte en paraplysulky som jag vunnit auktion på tradera. Man vet aldrig vad man får eller i vilket skick det är. Men den var verkligen superfin för att vara så billig. Över tusenlappen som ny. Eter det åkte vi och småshoppade lite och Linnea och Saga fick en massa söta sommarkläder av mommo. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0